x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Uitnodiging voor uw verjaardag – persoonlijke uitnodigingen ter ere van een verjaardag

Voor een kroonjaar of gewoon zomaar, met onze kaarten kunt u uw gasten verrassen met een persoonlijke uitnodiging op prachtig bedrukt papier. Voor een stijlvolle uitnodiging stuurt u uw gasten een mooie en vooral individuele kaart.

Elegant und exklusiv

U kunt hier kiezen uit een uitgebreid assortiment verjaardagsuitnodigingen. Ons assortiment reikt van elegant tot modern of exclusief. Één ding hebben ze echter allemaal gemeen: een individueel karakter. Uw stijl komt duidelijk naar voren bij de keuze voor uw kaart. Die kan heel strak en ingetogen zijn, maar ook een beetje gek, modern of juist behoudend. Intense kleuren worden hier gecombineerd met een ingetogen design - of juist omgekeerd. Uiteraard kunt u ook een eigen foto gebruiken om de kaart zo een nog persoonlijker karakter te geven.

Aandenken

Met de gepersonaliseerde uitnodiging voor uw verjaardag hebben uw gasten al voor het eigenlijke feest een aandenken. Want ook al worden er op uw feest ongetwijfeld foto's gemaakt en ook al zullen uw gasten zich natuurlijk kostelijk amuseren, de uitnodiging staat toch voor het begin van de voorbereidingen voor het feest. En de meeste gasten zullen het leuk vinden om een aandenken aan uw feest te hebben. Want uiteindelijk viert een voor hen bijzonder persoon zijn of haar verjaardag en heeft diegene door het versturen van juist deze uitnodiging al aangegeven wat deze dag voor hem of haar betekent.

De bestelling

Het bestellen van uw persoonlijke verjaardagsuitnodigingen neemt slechts enkele minuten in beslag. Als u een foto op de kaarten wilt, moet u deze eerst naar ons uploaden. U kiest de gewenste kaart en bestelt deze. Natuurlijk kunt u ook een individuele tekst aangeven die op de kaart moet worden gedrukt. En misschien bent u nog geïnteresseerd in enkele extra's? In dat geval kiest u bijvoorbeeld bijpassende enveloppen, inlegvellen of adresstickers.

Niet zomaar bestellen

Wij bieden u de mogelijkheid om proefkaarten te bestellen. Aan de hand van deze proefkaarten kunt u thuis in alle rust kiezen welke papiersoort en kleur en welk lettertype het beste op uw verjaardagsuitnodigingen aansluiten. Deze set bevat ook de mogelijke enveloppen en extra's. Zo speelt u altijd op safe en weet u zeker dat wat u uiteindelijk bestelt, exact voldoet aan uw verwachtingen.

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie