x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Uitnodigingen zelf vormgeven

Bent u op zoek naar stijlvolle uitnodigingen van uitstekende kwaliteit en met een individueel, modern design? Dan bent u bij de kaartenmakerij aan het juiste adres. Of het nu gaat om trouwkaarten, verjaardags- of doopuitnodigingen, kaarten voor vormsel of communie, wij bieden een uitgebreid assortiment uitnodigingen voor iedere gelegenheid. Uw uitnodigingskaarrt kan uiteraard worden aangepast aan individuele wensen met eigen teksten en foto's.

Voor uw trouwkaarten is er bijvoorbeeld veel mogelijk op het gebied van vormgeving, want zo uniek als u als paar bent, zo individueel en charmant moeten uiteraard ook de trouwkaarten voor deze bijzondere dag in uw leven zijn. Het maakt niet uit welke stijl u mooi vindt, romantisch-speels of juist stijlvol-elegant, in een moderne of klassieke stijl, bont met een grappige spreuk of ingetogen en met subtiele kleuren, hier kunt u de vormgeving van uw trouwkaarten helemaal afstemmen op uw eigen wensen.
Trouwkaarten

Als u echter binnenkort uw verjaardag wilt vieren en individuele uitnodigingen wilt versturen die passen bij uw persoonlijkheid, dan vindt u hiervoor veel designs en mogelijkheden op het gebied van vormgeving. Originele uitnodigingskaarten met een grappige tekst zijn net zo goed mogelijk als kleurrijke motieven of elegante varianten met een portretfoto en subtiele kleuren.
Verjaardagsuitnodigingen

Individueel vorm te geven, gedrukt op hoogwaardig papier en met voldoende ruimte voor uw foto's – ook onze doopuitnodigingen beschikken over deze eigenschappen. Met de door uzelf ontworpen kaarten kunt u uw familie, vrienden en bekenden uitnodigen voor deze eerste bijzondere gebeurtenis in het leven van uw kleine en tegelijkertijd maakt u hen deelgenoot van uw vreugde over uw pasgeboren baby. Een uitnodigingskaart met schattige foto van uw baby in combinatie met bonte bloemen- en dierenmotieven staan garant voor een glimlach bij uw gasten.

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie