x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Laat u inspireren!

Bij de kaartenmakerij staat het plezier beleven aan unieke wenskaarten, die gepaard gaan met bijzondere momenten in uw leven, centraal. Bij ons zijn er geen vaste standaarden, wij hechten namelijk veel waarde aan bijzondere designs, uitstekende kwaliteit en een eenvoudig bestelproces. Dat alles combineren we met 100% focus op u, onze klant.

Bijzondere designs

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe designers, kaartideeën en productinnovaties om nog beter in te kunnen springen op uw wensen. Daarbij beperken we onze zoektocht bewust niet tot Duitsland, maar halen we ook internationale designers in ons team.

Uitstekende kwaliteit

Bij ons staat uitstekende kwaliteit hoog in het vaandel: qua drukwerk en papier, bij de afwikkeling van uw bestelling en vooral bij iedere interactie met u. Probeer onze diensten uit en profiteer van onze jarenlange ervaring.

Eenvoudig bestelproces

Wij streven ernaar om - ondanks de grote keuze aan producten en diverse mogelijkheden om deze te personaliseren - het personaliseren en bestellen van uw kaarten voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u desondanks een vraag hebben, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

100% focus op de klant

Wij streven ernaar om bij iedere interactie met u uitstekende service te bieden en we beloven u 100% tevredenheid met onze producten en diensten. Laat u inspireren door ons en onze producten, zoals wij ons ook iedere dag weer laten inspireren.

Mail ons
* Verplichte velden

 
movie