x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Huwelijksuitnodigingen - individuele kaarten voor uw huwelijk

Bij een huwelijk moet er zo veel worden gepland: de gastenlijsten moeten worden opgesteld, de uitnodigingen moeten worden geschreven, er moet een locatie worden gevonden voor het feest en de gasten moeten ergens slapen. Met veel oog voor detail worden al die dingen door het bruidspaar zelf, door ouders en vrienden of door professionele huwelijksplanners geregeld. Natuurlijk zijn er ook altijd enkele verrassingen voor het bruidspaar. Als het huwelijk een bepaald thema heeft, moet dat niet alleen op de grote dag zelf terugkomen, maar bijvoorbeeld ook al zichtbaar zijn op de huwelijksuitnodigingen.

Individuele vormgeving

Geen huwelijksuitnodiging mag eigenlijk gelijk zijn, want niet alleen de bruiloftsfeesten zijn verschillend, ook ieder bruidspaar is weer anders. De kaarten moeten daarom een individuele vormgeving hebben, die afgestemd is op het bruidspaar, de bruiloft en - als dat er is - het thema van het feest. Er zijn trouwkaarten in allerlei varianten en de uiteindelijke keuze is sterk afhankelijk van de specifieke voorkeur van het bruidspaar. Willen ze met veel foto's uiting geven aan hun geluk? Dan is een kaart zoals de trouwkaart 'Fotofeest' geschikt. Romantische paren gaan wellicht liever voor de modellen 'Freebird' of'Bladmotief'. En wie meer houdt van een klassieke vormgeving, zal al gauw voor 'Klassiek' kiezen. Door de individuele vormgeving ontstaan zo steeds weer nieuwe kaarten, die niet alleen dienen als uitnodiging, maar ook later een mooie herinnering aan het feest zijn.

Trouwkaarten als aandenken

De meeste mensen die voor een huwelijk worden uitgenodigd, bewaren de trouwkaart als aandenken aan het feest van twee lieve mensen die elkaar hebben gevonden. Het is belangrijk om dat bij het maken van de trouwkaarten in gedachten te houden: de kaart is niet alleen een herinnering voor het bruidspaar zelf, maar ook voor vrienden, familie, kennissen en collega's, kortom, voor iedereen die uitgenodigd was voor dit feest. Als de individuele stijl van het bruidspaar of het thema van het huwelijk al uit de uitnodiging blijkt, wordt de herinnering nog sterker en komen alleen bij het zien van de trouwkaart al allerlei herinneringen boven - aan de trouwplechtigheid, aan het feest, of aan allerlei andere gedenkwaardige momenten op die grote dag.

Hier vindt u onze bijpassende kaarten

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie