Save the Date-kaarten

De datum voor uw huwelijk staat vast? Stuur dan snel Save-the-Date karten an die Gäste Ihrer Hochzeit aan de mensen die u voor uw bruiloft wilt uitnodigen om er zeker van te zijn dat familie, vrienden en kennissen deze datum voor u vrijhouden. Om te zorgen dat ook werkelijk alle mensen komen die u graag bij uw huwelijk wilt hebben, doet u er goed aan de Save the Date-kaarten zo vroeg mogelijk te bestellen.

Save the Date-kaarten – net zo exclusief als uw bruiloft

Kies een design voor uw kaarten dat past bij de stijl van uw bruiloft. U houdt van subtiel en romantisch? Misschien is dan de kaart 'Bladmotief' iets voor u. Felle kleuren spreken u meer aan? Kies dan de kaart 'Man & Vrouw’. Of past de kaart 'JA' beter bij u?

Bij uw huwelijk moet alles perfect op elkaar zijn afgestemd?

Niet alleen de kleding, de schoenen en de trouwauto moeten perfect bij elkaar passen, maar behalve de Save the Date-kaarten ook de andere kaarten voor uw huwelijk? Bestel dan bijpassende trouwkaarten en bedankkaartjes met hetzelfde design. Ook de overige papierwaren voor uw grote dag kunt u in dezelfde stijl bestellen: Bij de kaartenmakerij vindt u bijpassende kerkboekjes , menukaarten en naamkaartjes .

Symbool voor de grote dag

Het gebeurt regelmatig dat Save the Date-kaarten niet alleen door de familie van het bruidspaar maar ook door vrienden worden bewaard. Als een bruidspaar lang op de trouwdatum heeft moeten wachten, symboliseren deze kaarten het geluksgevoel van het bruidspaar dat ze eindelijk kunnen trouwen. Jaren later kan een blik op deze kaarten dat gevoel van vreugde weer oproepen. Daarom is de keuze van het juiste design voor de Save-the-Date kaarten een belangrijke beslissing.

Wilt u liever eerst een set proefkaarten ontvangen?

Bestel dan een set met voorbeeldexemplaren van onze papiersoorten, kleuren, lettertypes, enveloppen en andere extra's. Overtuig u van onze kwaliteit en uw mogelijkheden bij het ontwerpen van uw Save the Date-kaarten: . De kaartenmakerij wenst u veel plezier bij het kiezen van uw huwelijkskaarten.

x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Op onze Save the Date kaarten staan
de mooiste data.
Al uw papeterie in één stijl
Voordelige proefdruk van je kaart
Eigen vormgeving in wenig tijd
Passende enveloppen meebestellen
X

Filteren

naar kleuren, formaat, extra's, foto's

Kleuren
Alle kleuren
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Kleur filteren
lichtgroen beige wit grijs rood zand lila purperrood donkerrood parelgrijs turkoois pink bruin ijsgrijs roze modder apricot lichtgrün donkerpaars lichtblauw paars oranje donkerblauw geel vuurrood mout blauw donkergroen lichtgeel groen
Formaat
Alle formaten
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Formaat filteren
Ansichtkaart liggend (105 x 148mm) Ansichtkaart staand (105 x 148mm) Vierkante ansichtkaart (148 x 148mm)
Uitgestanst
Alle Indruk
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Indruk filteren
ronde kanten Golfpatroon Lochung 5mm Lange Postkarte mit Anhängern und Band zum Basteln
die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie