Naamkaartjes voor uw huwelijk

Wie veel gasten heeft uitgenodigd voor de bruiloft, doet er goed aan ook tafelkaartjes in dezelfde stijl voor op de bruidstafel te bestellen, zodat iedere gast tijdens de bruiloftsmaaltijd weet wat waar hij of zij moet zitten, de zogenaamde tafelschikking. De naamkaartjes nemen u tijdens de bruiloft een hoop werk uit handen en zorgen meteen ook dat uw gasten met elkaar in gesprek komen als zij hun plaats opzoeken. Met onze betoverend vormgegeven tafelkaartjes vindt echt iedere gast zijn plaats.

Klassiek, modern of romantisch?

Onze design-naamkaartjes zijn verkrijgbaar als tafelkaartjes in verschillende kleuren en met diverse ontwerpen. Daarnaast bieden we ook kerkboekjes , menukaarten en bedankkaartjes in hetzelfde design aan. Neem de tijd om te beslissen welke stijl het beste bij uw bruiloft past. Is uw bruiloftsdecoratie vrij ingetogen? Ons naamkaartje 'Ornament' vormt dan een perfecte aanvulling op uw bruiloftsdecoratie. Is het de bedoeling dat de kaarten voor contrasten zorgen? Dan zou de kaart 'Hart' wel eens het tafelkaartje kunnen zijn dat u zoekt. En voor wie van romantisch houdt, is het naamkaartje 'Roses' waarschijnlijk een uitstekende keus.

Alles met één look

Veel paren willen graag dat naast de tafelschikking echt alles bij hun huwelijk op elkaar is afgestemd. De naamkaartjes passen qua design en kleur bij de trouwkaarten , menukaarten en kerkboekjes . Bij de kaartenmakerij vindt u het ontwerp dat perfect past bij uw huwelijk en dat voor uw gasten een blijvende herinnering wordt.

Naamkaartjes als aandenken

Naamkaartjes ofwel tafelkaartjes worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld een belangrijk telefoonnummer op te noteren. Deze kaartjes dienen dus niet alleen om de gast zijn zitplaats aan te wijzen op uw bruiloft: het zou best kunnen dat deze kaartjes worden bewaard als aandenken aan uw bruiloft omdat twee van uw gasten elkaar hier hebben leren kennen. Om te zorgen dat de tafelkaartjes ook echt gezien mogen worden, is het belangrijk dat u de tijd neemt voor het kiezen van de juiste kaarten voor de tafelschikking op de bruiloft. De kaartenmakerij wenst u veel plezier bij het kiezen van de naamkaartjes voor uw bruiloft!

x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Geen zin in een stoelendans? Met onze stijlvolle naamkaartjes weten uw gasten waar ze zitten.
Passend bij uw menukaarten
Exclusieve papierkeuze
Voordelige proefdruk van je kaart
Klaar binnen enkele minuten
X

Filteren

naar kleuren, formaat, extra's, foto's

Kleuren
Alle kleuren
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Kleur filteren
lichtgroen beige donkerrood lila wit zand rood pink paars ijsgrijs grijs purperrood parelgrijs roze turkoois apricot donkerblauw bruin vuurrood modder mout geel donkerpaars blauw lichtgrün lichtblauw oranje donkergroen lichtgeel groen
Formaat
Alle formaten
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Formaat filteren
Naamkaartje (85 x 55mm) Theelichtkaart (210 x 100mm), incl. plakkertjes Decostickertjes met lint (40 x 40mm) Kleine postkaart liggend (85 x 55mm)
Uitgestanst
Alle Indruk
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Indruk filteren
Lochung 5mm Lange Postkarte mit Anhängern und Band zum Basteln
die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie