Menukaarten voor het huwelijk

Menukaarten voor een groots feestmaal

Uw gasten zullen zich de tafeldecoratie geheel in de stijl van uw huwelijk zeker herinneren, net als het heerlijke feestmaal zelf. Met menukaarten van de kaartenmakerij wordt uw bruiloftsmaaltijd niet alleen tongstrelend lekker, maar ook nog eens oogstrelend mooi: op onze stijlvol vormgegeven menukaarten kunnen uw bruiloftsgasten lezen welke heerlijke gerechten zij op uw huwelijk kunnen verwachten en in welke volgorde de gerechten zullen worden opgediend. Zo kunnen uw gasten deze kaarten dus ook gebruiken om het juiste moment voor een huwelijkstoespraak te bepalen.

Ton sur ton of liever contrastrijk?

Onze design-menukaarten zijn verkrijgbaar in veel kleuren zodat u een kaart kunt kiezen die optimaal is afgestemd op uw tafeldecoratie. Maar de menukaarten hoeven natuurlijk niet helemaal te worden afgestemd op de kleuren van uw tafeldecoratie of de geserveerde gerechten: u kunt ook een prachtig effect creëren door aan de hand van onze menukaarten gerichte contrasten aan te brengen bij uw bruiloft. Wat zegt men ook alweer: opposites attract! Onze tip: vergeet niet om rekening te houden met de kleuren van de gerechten.

Alles met één look

Naast de menukaarten zijn ook het kerkboekje , de naamkaartjes en de bedankkaartjes voor het huwelijk verkrijgbaar in hetzelfde design. Als al uw kaarten in dezelfde stijl zijn uitgevoerd, krijgt uw bruiloft een individueel design. En dat zullen uw gasten niet zo snel vergeten.

Klein aandenken

Menukaarten zijn niet alleen een stijlvolle manier om uw bruiloftsmenu te presenteren: vaak nemen gasten ze ook mee naar huis als aandenken aan een onvergetelijke dag. Wie weet ontstaan er tijdens de bruiloftsmaaltijd wel nieuwe bruidsparen onder uw gasten! Dan kunnen de menukaarten niet alleen voor uw eigen bruiloftsmaaltijd staan, maar misschien ook voor nieuw echtelijk geluk. De kaartenmakerij wenst u veel plezier bij het kiezen van de menukaarten voor uw bruiloft!

x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Heeft u een goede smaak? Onze manukaarten ook.
De binnenkant zelf vormgeven
Passend bij uw uitnodigingen
Exclusieve papierkeuze
Klaar binnen enkele minuten
X

Filteren

naar kleuren, formaat, extra's, foto's

Kleuren
Alle kleuren
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Kleur filteren
lichtgroen donkerrood lila beige wit grijs bruin zand rood roze apricot paars purperrood pink donkerblauw ijsgrijs modder parelgrijs turkoois mout vuurrood lichtgrün donkerpaars blauw donkergroen geel lichtblauw lichtgeel oranje groen
Formaat
Alle formaten
Filter gebruikeren
Filter verwijderen
Formaat filteren
Grote dubbele kaart staand (148 x 210mm) Brede postkaart Hoog (120 x 210 mm) Teelichtkarte mittel (275 x 190mm)
die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie