x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Huwelijkskaarten voor altijd

Een paar dat zijn huwelijk plant, stoot bij de voorbereidingen vroeg of laat op de vraag hoe de trouwkaart eruit moet zien. De uitnodigingen voor het huwelijk lijken een bijzaak, maar zijn eigenlijk een belangrijk onderdeel van de gehele bruiloft, want meestal zijn het juiste deze kaarten die vrienden, familie en andere genodigden vele jaren later nog aan de bruiloft van het paar herinneren.

Zo uniek als uzelf

De keuze van de juiste Save The Date-kaarten, trouwkaarten, bedankkaartjes, kerkboekjes, menukaarten en naamkaartjes moet u niet aan het toeval overlaten;huwelijkskaarten dienen met zorg te worden uitgekozen. Omdat ze de persoonlijkheid van het paar weerspiegelen, moeten de kaarten net zo uniek zijn als het paar zelf. Wilt u een romantische kaart of houdt u meer van iets moderns? Mag er wel wat humor in de kaart zitten of moet hij juist formeel zijn? Houdt u van koele kleuren of warme? Van felle kleuren of van pasteltinten? In ons assortiment vindt u vast en zeker huwelijkskaarten die u mooi vindt en die het verdienen om hét symbool van uw huwelijk te worden.

De perfecte combinatie

Bij een huwelijk is in het ideale geval alles perfect op elkaar afgestemd: de trouwjurk, het menu, de kleding van de bruidsmeisjes – en ook de huwelijkskaarten. Die kaarten zijn het visitekaartje voor uw huwelijk: ze getuigen van het karakter en de stijl van het huwelijk, misschien ook van de ambiance van het huwelijksfeest of het specifieke thema van uw feest. Huwelijkskaarten zijn de belichaming van alles wat voor uw grote dag van belang is. Bij kaartenmakerij.nl kunt u de stijl kiezen die perfect bij uw bruiloft past. Vervolgens personaliseert u uw huwelijkskaarten met behulp van teksten en foto's. Zo maakt u een uniek visitekaartje voor uw bruiloft.

Nostalgisch aandenken

Huwelijkskaarten met foto's van het bruidspaar zijn ook perfect als decoratie in huis. Vrienden of familieleden kunnen de trouwkaart van het paar in de vensterbank, op de schoorsteenmantel, op de buffetkast enz. zetten. Ingelijst zijn de kaarten echt een plaatje. Wie de huwelijkskaart van een bruidspaar of de uitnodiging voor zijn eigen bruiloft later bekijkt, denkt daardoor terug aan die grote dag en kan de gebeurtenissen van die dag vol nostalgie nog eens de revue laten passeren.

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons




* Verplichte velden

 
movie