x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Geboorteaankondiging

Het krijgen van een kindje is misschien wel de mooiste gebeurtenis in het leven van een echtpaar. Er is een nieuw familielid geboren en die vreugde willen de ouders met iedereen delen. Geboorteaankondiging worden verstuurd in de vorm van kaartjes, zodat het heugelijke nieuws bekendgemaakt kan worden aan de hele wereld, of in elk geval aan familie, vrienden en kennissen. Dan is het mooi dat er een eenvoudige manier is om zelf kaarten te maken en die geheel naar eigen wens vorm te geven. De kaart moet immers uniek zijn, net als het baby'tje zelf, maar tegelijkertijd ook stijlvol.

Persoonlijke geboorteaankondiging

Een geboorteaankondiging moet iets persoonlijks zijn en geen eenheidsworst. De meeste mensen krijgen nu eenmaal niet oneindig veel kinderen, maar meestal één of twee, of soms zelfs drie. Het aantal geboortes dat te vieren valt, is dus ook niet oneindig groot. Met behulp van de voorbeeldkaarten kunnen op een eenvoudige manier zeer persoonlijke kaarten worden gemaakt. Het enige wat daarvoor nodig is, is een mooie babyfoto. De gebruiker uploadt de foto en kan de kaart vervolgens geheel naar eigen wens vormgeven. Het aantal sjablonen zo groot dat er voor iedereen wel een kaart bij zit die hem/haar aanspreekt, om deze vervolgens te personaliseren. Kaarten voor jongens en voor meisjes, als dubbele kaart of als enkele, een geboorteaankondiging voor een tweeling, met veel foto's of juist met slechts één foto als blikvanger - de keuze is zo groot dat iedereen 'zijn' kaart er wel tussen vindt. De geboorteaankondiging introduceert daarmee niet alleen de nieuwe wereldburger, maar getuigt ook van de stijl van de ouders.

Eenvoudig te maken

De ervaring heeft geleerd dat een zo mooi mogelijke foto van het kind, die genomen is bij goed licht, het beste resultaat oplevert. Maar, de ontvanger van de kaart moet zich niet alleen verheugen over het feit dat hij een kaart heeft gekregen, maar vooral ook over wat die kaart vertelt. Iedereen moet immers weten dat het mooiste kindje ter wereld is geboren. Het is ook mogelijk om professionele hulp in te roepen van een fotograaf. Het gekozen motief en de tekst maken de kaart zo tot een unieke, zeer persoonlijke geboorteaankondiging. Het is belangrijk te weten dat er uitsluitend met hoogwaardige papiersoorten wordt gewerkt, zodat het eindresultaat ook echt zo is als men hoopt. Wie nog twijfels heeft over het eindresultaat kan ook eerst enkele proefkaarten laten maken, die tegen een geringe vergoeding worden verzonden.

Hier vindt u onze bijpassende kaarten:

Geboorteaankondiging

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie