x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

De prachtigste manier om mensen te bedanken

Om welk feest het ook gaat: als er uitnodigingen zijn verstuurd, moet u zich eigenlijk ook aan het goede gebruik houden om familie, vrienden, bekenden en alle andere gasten op uw feest met een kaartje te bedanken. Tenslotte werd uw feest door hun aanwezigheid pas echt onvergetelijk en wellicht hebben ze u werkelijk bedolven onder de cadeaus.

Bedankkaartjes bij een huwelijk

Het huwelijk is een feest dat normaal gesproken maar één keer in het leven van een paar plaatsvindt. Alles moet kloppen, van de voorbereidingen tot de trouwkaarten, de naamkaartjes op de tafel en een zorgvuldig afgewogen tafelschikking. Als het feest voorbij is, zijn bedankkaartjes een stijlvolle mogelijkheid om uw gasten en iedereen die bij uw huwelijk betrokken is, hartelijk te bedanken. Bij ons vindt u het juiste bedankkaartje, romantisch, elegant of bont.

Bedankkaartjes bij een geboorte

Een geboorte is een gebeurtenis die ouders nooit zullen vergeten. Als de zoon of dochter eindelijk ter wereld is gekomen en de rust in het gezin weer enigszins is teruggekeerd, is het tijd om iedereen te bedanken. Veel mensen hebben cadeautjes meegebracht voor de nieuwe wereldburger: de grootouders, ooms en tantes, neven en nichten en vele anderen. Veel ouders hebben zo de basisuitrusting voor hun baby al bij elkaar gesprokkeld door de cadeaus enigszins te 'sturen'. Bedankkaartjes bij een geboorte zijn ideaal om uw dankbaarheid te tonen aan iedereen die op kraambezoek is geweest.

Ruime keuze

Bij ons zijn bedankkaartjes voor de verschillende gelegenheden ruim vertegenwoordigd. Als u niet zeker weet of de gewenste kaart precies is wat u zoekt, kunt u gerust gebruikmaken van ons aanbod en proefkaarten bestellen. Hiermee kunt u thuis in alle rust de definitieve keuze maken. Nog een tip: kies voor uw individuele kaarten altijd foto's waar u of uw kindje mooi op staan. Want voor veel mensen zijn zulke bedankkaartjes een tastbare herinnering aan een bijzondere gelegenheid en sommige mensen lijsten ze zelfs in.

die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie