x

Sie verwenden einen veralteten Browser (Internet Explorer 6/7) mit Sicherheitsschwachstellen und können unsere Website nicht optimal bedienen.

 
Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur HilfeHulp  
Wij controleren
iedere kaart vóóraf.1
Veilig
betalen
Terug

Account

Contact

Bereikbaar op ma.-vr., van 8-17 uur

Service mailen

We will contact you back as soon as possible

Hulp

Babykaartjes voor nieuw leven

Uw baby heeft het levenslicht aanschouwd en u wilt uw geluk delen met uw familie, vrienden, kennissen en collega's? Maak dan een persoonlijk babykaartje om dit nieuws wereldkundig te maken. Leg een moment uit de eerste dagen van uw kindje vast en kies bij die foto een kaart die uw baby het best tot zijn recht laat komen.

Verschillende gelegenheden, verschillende babykaartjes

Bij de kaartenmakerij vindt u geboortekaartjes. Met individuele babykaartjes kunt u de mensen bedanken die u tijdens de zwangerschap hebben bijgestaan of die u wilt uitnodigen voor de doop van uw kindje. Iedereen die uw kaart ontvangt, zal er blij mee zijn en de kaart als aandenken bewaren.

Een moment voor de eeuwigheid

Met de juiste foto komt uw kindje optimaal tot zijn recht. Wilt u dat uw baby lachend op het kaartje te zien is? Of stuurt u liever een kaart met daarop een foto van uw kindje terwijl het lief ligt te slapen? U hebt vast al heel veel mooie foto's die u kunt gebruiken. Maak uw dierbaren deelgenoot van een moment uit het prille leven van uw kindje!

Het juiste design

Afhankelijk van of u een jongen of een meisje hebt gekregen, hebt u voor uw babykaartjes de keuze tussen roze- en blauwtinten. Tevens vindt u bij ons uniseks kaarten in diverse kleuren en met verschillende motieven. Want ook het decor moet goed zijn: wat past het best bij uw kindje? Een kaart met een schaapje of met een giraffe? Ook als u de voorkeur geeft aan bloemmotieven of andere stijlelementen, vindt u in onze shop gegarandeerd het kaartje dat u zoekt.

Hier vindt u onze bijpassende kaarten

  • Geboortekaartjes
die kartenmacherei die kartenmacherei GmbH Wir drucken Ihnen hochwertige Geburtskarten, Einladungskarten und Danksagungskarten zur Hochzeit - individuell, professionell & ganz persönlich.
Friedrichshafener Straße 5 82205 Gilching
Phone: 08143 241 990
Mail ons
* Verplichte velden

 
movie